Website en marketing

ToBusy.jpgVeel ondernemers denken, ik doe een website er even bij of ik laat het door een kennis doen. Allemaal heel goed maar onder de term van "Weten dat je iets te verliezen hebt of verliezen zonder dat je het weet" maakt EuroSpotter ondernemers bekend met wat de meeste website ontwerpers (designers) niet weten, niet doen, niet kunnen of niet willen.

Het wordt steeds drukker met ondernemers en particulieren die hun informatie, diensten en producten op Internet promoten. Tussen al deze concurrenten moet u opvallen en gevonden worden. En toegegeven: het valt niet mee. Onder dit mom gaan de serieuse ondernemers verder met meerdere websites die zich op één specifieke dienst of product toeleggen. Ook hier schuilt weer het gevaar dat dubbele inhoud wordt gemaakt waardoor Google u lager indexeert of helemaal in het achterafhoekje plaatst. Hoe zit het met Sociale Media: Kost het u veel tijd? Wat leverert het op?

Google had aangekondigd dat zij hun zoekalgorithmen weer gaan aanpassen (21 april 2015). Dit vindt éénmaal per maand plaats maar nu worden de websites ook gecontroleerd of zij responsive zijn.

De website hackers nemen toe zodat het kan zijn dat uw website niet doet wat hij moet doenof hij is geblokkeerd door uw hosting provider. Website ligt er een aantal werkdagen uit terwijl u het heel druk heeft.

U gaat het allemaal zelf doen of gaat het uitbesteden?

Wij hebben een document opgesteld: "Sales boost met Internet en communicatie"

Wilt u meer weten? Neem dan contact op of schrijf in op onze marketing nieuwsbrief.