Over

EuroSpotter is ontstaan uit de ervaringen, kennis en kunde van twee mensen (Ronald Jansen en Donatella De Finis) en is sinds 2013 geformaliseerd in een bedrijf.

De twee oprichters hebben een lange historie als (zelfstandig) ondernemer achter de rug en bundelen hun krachten om EuroSpotter verder uit te bouwen als moderne netwerkorganisatie.

Donatella De Finis 

LinkedIn

Als zelfstandig ondernemer actief als Rent The Italian en ook op culinaire wijze "betrokken" bij EuroSpotter om een nieuw concept met bevlogen Italiaanse receptuur en passie uit te laten stijgen boven uw verwachtingen.

Linkjes leggen is één van mijn kwaliteiten.

 

 

 

 

 

Ronald Jansen

LinkedIn

Als ICT ondernemer (www.abraxax.com) sinds lange tijd bezig met (niche) concepten die algemeen toepasbaar zijn. Vertaling van de echte en realistische bedrijfsdoelstellingen naar de juiste componenten om snel te kunnen bouwen is vandaag een absolute voorwaarde. Techniek is een middel. Goede kennis van moderne technieken geeft een voorsprong. Met de juiste mix in onontgonnen markten doet dit wonderen. 

 

EuroSpotter is een pure netwerkorganisatie die nieuwe verkoop-, markt- en bedrijfsconcepten ontwikkelt. In dit proces prikkelt en ondersteunt EuroSpotter organisaties om deze concepten daadwerkelijk uit te voeren. Deze concepten worden gevoed door QuickScans die bij organisaties worden uitgevoerd. Na een QuickScan kan er een plan worden opgesteld om snel resultaat te verkrijgen. Dit zijn de zogeheten QuickWins.

EuroSpotter maakt gebruik van haar netwerk om mensen op projectbasis in te zetten voor diverse projecten.