Betaalbaar advertentie scherm - de verkoper die 24 uur per dag doorgaat

Meer verkopen

Wilt u uw bezoekers kunnen informeren met aanbiedingen en voorzien van nuttige informatie tijdens het wachten of als ze in de buurt staan van een beeldscherm?

Beeldschermen met bewegende beelden trekken altijd de aandacht als mensen moeten wachten. Zij kijken naar  nuttige informatie en als uw aanbieding er tussen staat, dan verhoogt u de kans op verkoop. In de praktijk kan dit behoorlijk oplopen vergeleken met andere vormen van marketing.

Toepassingen

Heel veel toepassingen om de verkoop te vergroten en te stimuleren tijdens beursen, in restaurants, hotels, winkels, sportcentra, kantines, ja, zelf het mannentoilet.

Vergroting winkeloppervlak en etalage: Een beeldscherm vergroot het oppervlak (o.a. winkel en etalage) en men kan dynamisch informatie en producten tonen.

Instructie: Korte instructies kunnen helpen om de drup op personeel te reduceren.

Veiligheid: Belangrijke boodschappen worden getoond in geval van calamiteiten.

Prijzen

De prijzen van een beeldscherm starten bij een eenmalige aanschaf van 250 euro (voor het aanstuur kastje / zeg maar de ontvanger / zender) en een abonnement van 30 euro per maand.

Uw eerste advertentie wordt door ons gratis geplaatst.

Demo

Wij kunnen u voorzien van een demo unit; U plaatste hem zelt. Dit is aansluiten op de TV en en verbinden met Internet. Wij laten u dan zien hoe snel wij een advertentie, video, tickertapes en veel meer kunnen plaatsen op uw TV advertentie scherm.

Informatieaanvraag

Neem contact met ons op voor een demo of informatiepakket.