Loopbaan coaching of job coaching

Introductie

Er zijn zo veel loopbaan coaches dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke certificaten hebben ze? Wat zegt dat certificaat eigenlijk?

Als u door omstandigheden vast zit in uw (loop)baan en dit kan van alles zijn (deels arbeidsongeschikt, werkgever failliet, pech, de vele veranderingen in o.a. uw werk noem maar op) dan kan een loopbaan coach helpen. En Murphy komt ook nog een handje helpen: ellende komt nooit alleen, het lijkt wel of alles tegelijk komt. Op dat moment is het handig dat u een coach zoekt die u net dat zetje en structuur geef waardoor u weer energie krijgt om deze wereld te veroveren.

 

Onze visie

EuroSpotter biedt de dienst loopbaan coaching in beperkt aan (5 tot 20 trajecten per jaar). Wij willen vanuit de markt opereren en niet als adviseur vanaf de (theoretische) zijlijn blijven staan. Een coach moet ook in de "modder hebben gestaan" en aan kunnen tonen dat hij of zij problemen kan oplossen. Zie verder: Waarom EuroSpotter?

 

Doelgroepen

 1. Mensen met een leeftijd van 30+
 2. Tenminste MBO opleiding (werk / denk niveau)
 3. U zit vast of vraagt zich af waar u nu staat (door omstandiheden)
 4. U bent onzeker of uw mogelijkheden
 5. U wilt verder maar heeft een zetje nodig en iemand die echt helpt.

 

Waarom EuroSpotter?

 1. De coaches zijn tenminste 45 jaar en hebben minimaal 20 jaar praktijk- en werkervaring (in loondienstverband, eigenaar bedrijf, directeur, ZZP).
 2. Geen eenzijdige belichting maar vanuit veel hoeken wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en naar uw (on)mogelijkheden.
 3. Zeer flexibel ( van 8:00 tot 22:00 uur) zijn tijden in te boeken.
 4. Geen reistijden (gewoon online) met de moderne middelen die de Informatie Technologie ons biedt.
 5. Uw gegevens blijven volstrekt geheim.
 6. Bijzonder effectieve aanpak (QuickScan in 2 uur)
 7. Modulaire aanpak.