Arbeidsmarkt Mobilisatie & Reintegratie

Steeds meer mensen zijn niet meer passend binnen een organisatie en dienen een opleiding en soms coaching te krijgen om zich te heroriënteren op een functie binnen of buiten de organisatie.

Ook kan het zijn dat lichamelijke beperkingen (o.a. deels arbeidsongeschikt, zwaar lichamelijk werk e.d.) niet meer mogelijk is.

EuroSpotter helpt bij het mobiliseren van mensen op de arbeidsmarkt. Een van de belangrijkste componenten is deze mensen bewust en wegwijs te maken op het gebied van Internet en de (on)mogelijkheden. Internet is de toegang tot nieuwe markten en nieuwe functies.

Zo zijn er diverse verhalen van mensen die volgens de "oude" werkgevers gedachte afgeschreven waren voor de arbeidsmarkt. Vaak de 40 en 50 plussers. Dit is volstrekt onjuist. Door deze mensen te motiveren en te enthousiasmeren vinden zij weer een weg die hun prikkelt om onbekende paden te betreden. Dit geeft dan weer een nieuwe impuls om passend werk te vinden of zelfs een nog grotere stap te nemen als zelfstandig ondernemer.